Oldal kiválasztása

Villany-szerelő kereső

Amikor valamilyen elektromos árammal kapcsolatos probléma lép fel az otthonukban vagy a munkahelyen, akkor a hiba elhárítására villanyszerelőt keresnek. Természetesen nem csak egy hibaelhárítás vagy egy javítás alkalmával kereshetnek szakembert, hanem telepítés, bővítés vagy bármilyen felújítási munkálatok miatt egyaránt.

Nagyon fontos, hogy mindenképpen regisztrált szerelőre bízzák akár otthonuk, akár munkahelyük villamos hálózatának kiépítését, átalakítását vagy bővítését, szerelését, javítását, mert ebben az esetben biztosak lehetnek benne, hogy a villanyszerelési munkálatok kivitelezése a hatályos előírások szerint, precízen, biztonságosan és szakszerűen történik meg. Találhatnak több regisztrált szerelői listát is.

Az egyik ilyen lista olyan villanyszerelőkből áll, akiket az E.ON minősített, így megbízhat a szakértelmükben. A listán szereplő regisztrált szerelők független szakemberek, egyikük sem az E.ON munkatársai, de ennek a minősítésnek köszönhetően megbízható szolgáltatást nyújtanak és teljesen átlagos piaci áron dolgoznak. 

Mindig adja magát a kérdés, hogy milyen szakembert kell keresniük, ha mérőhelyet szeretnének létesíteni vagy átalakítást végeztetni a már meglévő elektromos hálózaton, amelyet esetleg még bővíteni is szeretnének. Egy új mérőhely létesítését vagy az átalakítását, bővítését csak és kizárólag regisztrált szerelő végezheti el. A mérőhelyeken lévő záró pecsétek, plombák eltávolítására csak arra feljogosított szerelők végezhetik. A már meglévő, leplombált fogyasztásmérőnél végzett munkák esetén a költséghatékony és gyors ügyintézés érdekében keressen ilyen regisztrált szerelőt.

Egy meghatalmazó nyomtatvány kitöltésével és benyújtásával további villanyszerelési feladatokkal is megbízhatja a kiválasztott regisztrált szerelőjét. Ezek a következők lehetnek például: igénybejelentő leadás, hálózat csatlakozási szerződés aláírása, vagy más megbízási teendők, amelyeket a szerelő könnyebben, gyorsabban és egyszerűbben elvégezhet, mint a megrendelő. Az elosztói engedélyesek üzletszabályzatában leírtak szerint mérőhely létesítését, átalakítását az elosztói engedélyesek által előírt technológiát és irányelveket ismerő, regisztrált vállalkozó végezhet.

Minden regisztrált villanyszerelő neve mellett kell lennie egy nagy P betűnek, kék alapon fehér színnel. A regisztrált szerelő neve melletti nagy P betű jelentése: A záró pecsétek, vagyis a plombák az elosztói engedélyes, E.ON tulajdona. Ezen plombák eltávolítását 2017. július 1-től csak az erre feljogosított nagy P betűvel jelölt regisztrált szerelők végezhetik el. Már meglévő fogyasztásmérők esetében végzett munkák alkalmával is a költséghatékony és gyors ügyintézés érdekében érdemes lehet ezen regisztrált szerelőket keresni.

A regisztrált villanyszerelők keresése történhet név szerint, ha ismerik a villanyszerelőt, csak az elérhetősége nincs meg, vagy pedig a munkavégzés helyszíne szerinti felosztásban is. Ugyanilyen szerelő kereső rendszert találhatnak az Elmű oldalán is, ahol szintén kizárólag regisztrált villanyszerelő szakemberek elérhetőségét találhatják meg, akiket az Elmű-Émász ajánl. 

Természetesen nem csak ennek a két szolgáltatónak az oldalán kereshetnek regisztrált villanyszerelőket, vannak olyan oldalak is, ahol például a fővárosban kerületi lebontásban is kereshetnek villanyszerelőket. Olyan oldalak is vannak, ahol kifejezetten az elvégzendő munkák is fel vannak tüntetve, amelyekkel megbízhatják a villanyszerelő szakembert.

Nézzünk meg néhány további lehetőséget is:

Ezeken az oldalakon kivétel nélkül kereshetnek országszerte, a lakhelyükhöz, vagy a munkavégzés helyszínéhez közel dolgozó villanyszerelő szakembereket. A mai fejlett technikai fejlődés által, az internet kínálta lehetőségek tárházában szinte pillanatok alatt találhatnak egy villanyszerelő szakembert ezeknek a keresőknek a segítségével. 

Azt mindenki saját maga dönti el, hogy mi alapján fog szakembert választani, de azt mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy csak abban az esetben lehetnek nyugodtak a munkavégzés után is a biztonságos elektromos hálózat működésével kapcsolatban, hogyha leinformálható, vagyis regisztrált szakemberre bízzák a munkavégzést. Nem éri meg kockáztatni, és a lehetőségek bőségesek, biztosan találnak a lakhelyükhöz közel olyan regisztrált szerelőt, aki precízen, pontosan és biztonságosan elvégzi a rábízott feladatot, megfizethető, korrekt díjszabással.

villany-szerelo.hu
villany-szerelo.hu