Oldal kiválasztása

Villanyszerelő gyorsszervíz

Kevés bosszantóbb dolog létezik annál, mint amikor elmegy az áram a lakásban vagy a házban, vagy esetleg leverte valami a biztosítékot, és egyáltalán nem tudják visszakapcsolni. A mai modern felszereltségű háztartásokban megnövekedett az energiaigény, és ez azt jelenti, hogy szinte percenként használnak valamilyen elektromos eszközt, legyen szó akár főzésről, mosásról, takarításról, otthoni elektronikus munkavégzésről vagy éppen valamilyen szabadidős, kényelmi tevékenységről. 

villany-szerelo.hu

Az elektromos áram használata fontos és elengedhetetlen egy háztartás folyamatos működéséhez. Ilyen esetekben mindenki megbízható és biztonságos megoldást keres, de leginkább azonnali és gyors eredményt szeretne, hogy visszatérjen az otthonába az áram.

Persze más esetekben is előfordulhat, hogy gyorsszervízt szeretnének a villanyszerelés területén, ilyen lehet például, ha furcsa hangokat hallanak a biztosítéktáblából, ha nagyon sűrűn kell cserélni a biztosítókat, ha folyamatos, nem múló égett szagot éreznek a biztosítékoknál, vagy ha minden lámpájuk hunyorog, esetleg valahol szikrázik és füstöl a vezeték vagy a konnektor vagy zárlatot észlelnek. Ezek a jelek már azt mutatják, hogy valami nem biztonságosan működik.

A gyors megoldás erre a villanyszerelési gyorsszervizek felkeresése például az interneten, persze elektromos áram hiányában ez nem mindig könnyen kivitelezhető. Ma már több olyan gyorsszervízt is találnak, ahol 1-2 órán belül kiszállnak a helyszínre, és egy felmérés után el is hárítják lehetőség szerint a hibajelenséget.

A gyorsszervizelési munkák a legtöbb esetben 1-2 órán belül megoldódnak, ritka eset, hogy ennél hosszabb és bonyolultabb a probléma, amelyet el kell hárítani. A gyorsszervizek általában non-stop, vagy 0-24 órás ügyeletben is várják az ügyfelek hívásait, azonnali helyszíni felméréssel, precíz, gyors munkavégzéssel, minőségi anyagokkal és garanciával dolgoznak.

Természetesen nem csak magánszemélyek számára nyújtanak éjjel-nappal működő hibaelhárítási szolgáltatást a gyorsszervizek, hanem társasházak problémáinak, irodáknak, munkahelyeknek egyaránt. Vannak egyéb villanyszerelési gyorsszervizes munkák is, mint például egy villanybojler javítása, persze ezzel nem mindegyik szolgáltató cég foglalkozik.

Általános ajánlat a villanyszerelő gyorsszervízek oldalán:

Villanyszerelés, gyorsszolgálat 0-24, gyorsszolgálat éjjel-nappal 1 órán belüli kiszállás és hibaelhárítás! Villanyszerelő Budapest! Lakás villanyszerelés, felújítás, társasházi villanyszerelés Budapesten és környékén hétvégén is. Lakás, épület, irodák, társasház, családi ház villanyszerelés, hibaelhárítás, karbantartás. Villanyszerelő gyorsszolgálat, méretlen hálózatok felújítása, mérőhelyek, regisztrált villanyszerelő gyorsszolgálat éjjel-nappal, kiépítés. Régi elavult biztosítékok, biztosítéktáblák cseréje, felülvizsgálata garanciával!

Ebből is látszik, hogy több különböző szolgáltatás miatt is hívhatják a gyorsszervizeket, nem csak amiatt, ha hirtelen valamilyen oknál fogva elmegy az áram. Természetesen nem csak a fővárosban vannak gyorsszervizek.

Az mindenképpen fontos szempont, hogy kizárólag az Elmű által regisztrált szakemberhez forduljanak. Ez azért is fontos, mert így bizonyosan egy megbízható, villanyszerelésre szakosodott szakember fog kiérkezni, aki a villanyszerelés hibaelhárítás gyorsszolgálatban szerzett több éves tapasztalata eredményeként garantált minőséget tud biztosítani a vállalt munka gyors és precíz elvégzését illetően. Ez a szolgáltatónak is fontos, hogy mindig a megrendelők maximális elégedettségére törekedjenek, hiszen így tudnak fennmaradni a piacon.

Nézzünk meg néhány lehetséges villanyszerelési munkát, amelyet egy gyorsszervíz, non-stop hibaelhárítás keretében, akár hétvégén is szakszerűen és gyorsan elvégeznek: 

 • Fi-relé, Áramvédő kapcsoló beszerelés
 • Biztosítéktábla javítás
 • Biztosítéktábla csere
 • Zárlatkeresés
 • Biztosíték csere
 • Villanyóra csere
 • Villanytűzhely bekötés
 • Társasházi csatlakozó berendezés javítás
 • Ventilátor, szagelszívó javítás
 • Túlfeszültség levezető beszerelés
 • Erősáramú berendezések felülvizsgálata
 • Komplex villámvédelmi felülvizsgálat

Egy gyorsszervíznél dolgozó villanyszerelő minden villanyszerelési munkát el tud végezni. A legmagasabb színvonalú kivitelezést minden esetben a gyakorlatban használt szabványok betartása garantálja. Ha a gyorsszervizes villanyszerelő a címre érkezik, akkor általában az első hibaórát és a kiszállást mindenképpen meg kell fizetni. Ez a költség egy gyorsszervízes javításnál még akkor is fennáll, ha csak hibafeltárást, vagy csak egy megállapítást tudnak végezni a szerelők, de az nem javítható.

A díjszabás különböző, ez mindig a cégtől, vagy szolgáltatótól függően változhat, és az itt felsoroltak is csak tájékoztató jellegűek. Átlagosan egy gyors hibaelhárítás díja 9-10 ezer forint költséget biztosan elér. Egy kiszállás nagyjából 6-8 ezer forint, ez az összeg az, amit mindenképpen ki kell fizetni, ha a kiszállás megtörténik. A gyorsszervizek leginkább óradíjszabás által dolgoznak, hétköznap, munkaidőben az első megkezdett javítási óradíj 6-10 ezer forint körül mozog.

Hétvégén és munkaidőn kívül törvényi rendelet szerint ezen időszakra +50% -150%-ig kötelesek felárat felszámolni a gyorsszervizes munkáért, amely a díjszabások figyelembe vételével átlagosan 10 ezer forinttól kezdődik. Minden további megkezdett óra vagy fél óra, vagy időarányosan megegyező ezzel az összeggel vagy valamennyivel kevesebb szokott lenni.

Ezek az árak nem tartalmazzák az anyagköltséget, ha van felhasznált anyag, annak plusz költsége van még. A főváros egyes területein a parkolási díjat sem tartalmazzák, persze ez kizárólag a hétköznapi munkaidőben kerülhet felszámolásra.

Ezek az árak nem tartalmazzák az anyagköltséget, ha van felhasznált anyag, annak plusz költsége van még. A főváros egyes területein a parkolási díjat sem tartalmazzák, persze ez kizárólag a hétköznapi munkaidőben kerülhet felszámolásra.

A villanyszerelés nem játék, ha hibát észlelnek, hívjanak szakembert az elhárítására!

Lépjen velünk kapcsolatba!

ÉMÁSZ regisztált villanyszerelő

Ha nyugodt szeretne lenni az otthonában elvégzett villamosági munka felől, akkor mindenféleképpen olyan regisztrált szakemberre bízza a kivitelezést, aki megtalálható az ÉMÁSZ regisztrált villanyszerelő listáján. Ez röviden azt jelenti, hogy ugyan a szakember nem az ÉMÁSZ közvetlen alkalmazásában áll, azonban a munkája és szaktudása megfelel az ÉMÁSZ által elvárt szintnek – ezáltal bártan ajánlják ügyeleiknek a szakembert.

Az ÉMÁSZ által regisztrált villanyszerelők listáját itt éri el: https://www.meevet.hu/

Regisztrált villanyszerelőnek lenni annyit jelent, hogy egy országos szintű alkalmassági vizsgán megfelelt szakember az illető. Kicsit bővebben, a regisztrált villanyszerelők vizsgája az ország minden pontján azonos, így a vidéki és a fővárosi szerelőknek is épp ugyanolyan szaktudással kell rendelkezniük. A regisztrált villanyszerelői vizsgára belépési követelmények is vannak, a szakmai végzettségtől függően bizonyos idejű szakmai tapasztalatot igazoltan meg kell szerezni. Ez a szakmunkások esetében minimum öt év, mérnökök esetén 3. Ha mesterszerelő az illető, 

nem szükséges a tapasztalati évek igazolása, automatikusan leteheti a regisztrált villanyszerelői vizsgát. 

A szakma megvédése érdekében kizárólag leigazolt munkaviszonnyal rendelkező szerelők vehetnek részt az adatbázisba kerülését. Ha egyszer már igazolt villanyszerelővé vált az illető, az sem örökéletű – 3 évente frissítő és szinten tartó vizsgát kell tennie, ezzel is folyamatosan képezve magát.