bojlerjavítás

Villanybojler javítás, teljes körű anyagbeszerzéssel

A weboldal kiadó gyorsajanlat@gmail.com

BOJLER DOKTOR

HAJDÚ ÉS OLASZ BOJLEREK

Villanybojlerek javítása, tisztítása, vízkőtelenítése elekromos beszabályzása.
Nálunk a minőségi munka a reális, barátságos árral találkozik!

24 órás gyorsszolgálat non stop Budapesten és Pest megye területén.

Villanybojlerek állítják elő az összes melegvíz felhasználás több mint negyven százalékát. Fürdéshez, mosogatáshoz, takarításhoz nélkülözhetetlenek, fel sem tűnik, hogy nap, mint nap kiszolgálnak minket, ám az elektromos vízmelegítő, vagy villanybojler meghibásodása, a melegvíz hiánya, azonnali és sürgős beavatkozást igényel.

A villanybojler javítás soha nem végezhető el házilagos barkácsolással, hívjon gyakorlott szakembert!

Bojler javítás olcsón, biztonságos melegvízellátás minden nap

Szolgáltatásaink

javításBojler javítás és csere
javításVízkőtelenítés
javításElektromos vízmelegítő javítása
javításÁtfolyós bojler javítása

javítás Átfolyós vízmelegítő javítása
javítás Villanybojler javítása
javítás Hajdú bojler és vízmelegítő javítása
javítás Gumi tömítés csere

bojler

Miből állhat a villanybojler meghibásodása, milyen esetben kell javítást kérni?

A vízkövesedés az egyik leggyakoribb ok, amivel találkozunk bojler javítás során. A bojlerben folyamatosan képződik vízkő a fűtőszál mentén, illetve a bojler falán. Ez alól a jól ismert Hajdu bojlerek sem kivételek, hiszen mindez a víz keménységéből és a felhasználás folyamatos módjából adódik. A vízkő kalcium és magnézium karbonátokból, és fémlerakódásokból áll, amit az esetleges rozsda barnásra színez. Meglepően sok, néha majdnem félvödörnyi vízkő is eltávolítható egy elhanyagolt elektromos bojler javítása során.

Az elektromos bojler vízkőtelenítése vegyi anyagokkal nem megoldható, kizárólag kézi, mechanikus módon lehetséges.

Miért ártalmas a vízkövesedés a bojler számára? Mert a vízkővel lepett fűtőszál magasabb hőmérsékletre hevül, ezáltal több elektromos áramot fogyaszt, akár másfélszeresével is többet kell fizetni a villanyszámlával és az villanybojler élettartama is csökken. Azt javasoljuk, hogy tartóan ne használja maximális hőfokon villanybojlerét, 60 Celsius fok körüli beállítás bőven elegendő!

A vízkövesedés vészjósló jele az elektromos bojler erősödő hangja vízmelegítés során, valamint a folyamatos csepegés, folyás. A forró víz zubog a fűtőszál mellett, és ez egyre jobban hallható. Ha halljuk a víz forrását, ha a lecsepegő túlfolyó víz rozsdacsíkot hagy a kád oldalán, akkor mindenképpen bojler szerelőt kell hívni, hiszen a probléma gyorsan és biztonságosan megoldható!

Bojler javítás, teljes vízkőtelenítés, tömítéscsere.

Melyik bojler igényli a legkevesebb javítást ?

A Hajdú bojler az egyik leggyakoribb elektromos bojlertípus ma Magyarországon, és valóban azt kell mondani, hogy javításra nem sűrűn szokott szorulni, ám akár villanybojler, akár átfolyós vízmelegítő, a karbantartásra, vízkőtelenítésre nagy figyelmet kell fordítani. Hosszú és problémamentes élettartamot csak így várhatunk el tőle.

Természetesen a többi villanybojler-típus is megelégedettségre ad okot, ha rendszeresen karban tartjuk és figyelünk az energiatakarékos működtetésre. Ne használjuk maximális hőfokon, mert így sokkal gyorsabb a vízkőképződés.

A Hajdú bojlerek javításának másik fontos helye a biztonsági szelep. A szelep meghibásodását jelzi, ha felerősödik a bojler csöpögése, egyre több víz távozik, különösen melegítés alatt. Itt a bajt jelzi még a víz elszíneződése, rozsdássága is. A kifolyóvíz kárt tesz a bojlerünk falában, sőt az elektromos részben is, így zárlatot, tartós meghibásodást is okoz, hiszen a víznyomás a bojlerben megnő. Végső soron maga a bojler is kilyukadhat és ekkor már csak a csere segíthet.

Miből áll egy Hajdu bojler javítás, alkatrészcsere?

Az alább felsoroltak a leggyakoribb cserére szoruló alkatrészek, de természetesen egy átvizsgálás alkalmával az egész bojlerét átnézzük, hiszen egy tisztítás és karbantartás néha elegendő és így sokkal olcsóbb lehet egy cserénél. A biztonságos és zavartalan működés a legfontosabb!

javításHajdú bojler fűtőszál vízkőtelenítés, vagy csere

 javításHajdú villanybojler anódcsere

javításHajdú bojler hőfokszabályzó csere  

javításHajdú bojler hőkorlátozó csere

  javításBiztonsági szelep ellenőrzés, csere

  javításTömítések ellenőrzése, csere

 

BOJLERDOKTOR:

06 20 266-34-29

06 20 490-17-13

Hívjon, hogy megnézzem,
a csere sokba kerül,
a bojler javítás olcsóbb lehet!

Villanybojler javítás és karbantartás alkalmával ezt a szelepet minden esetben ellenőrizzük!

Hajdú vízmelegítőkkel leginkább konyhákban, vagy olyan helyen szoktunk találkozni, ahol azonnal és folyamatosan, ámde kevesebb melegvízre van szükség. Ezek a készülékek kisebb teljesítményt tudnak leadni, mint a nagyobb víztárolós Hajdú bojlerek, de javításra, karbantartásra itt is szükség lehet.

Régi bojler javítása , vagy csere?

Régi, 10-15 éves bojler javítása csak akkor lehetséges, ha még nincs kilyukadva. Ha átrozsdásodott, elvékonyodott a bojler fala, akkor a belső felújításnak, javításnak nincs sok értelme, ilyen esetben az elektromos vízmelegítő, vagy bojler cseréje a legjobb megoldás. Ha viszont a fala még jó, akkor a fűtőszál, tömítések és a szelepek cseréjével egy egyszerű bojler javítás felér egy újjávarázsolással! 0-24 Okinablak Bt. Copyright

hajdú